Creche-bebe.png


Home

Info

Agenda

Aanmelden

Dames

Luiers

Op ’t web

generated.pnggenerated.pnggenerated.pnggenerated.pnggenerated.pnggenerated.pnggenerated.pnggenerated.pnggenerated.pnggenerated.pnggenerated.pnggenerated.png

Crèche Bébé - Aanmelden


Met welke naam wil je je aanmelden?

Let op! Je kunt per aanmelding hooguit vijf personen opgeven.

Naast jezelf kun je je opgeven voor vier anderen. Dus als je je als stel of als groep (van maximaal 5 personen) wilt opgeven, volstaat één aanmelding. Wil je dat doen dan moet je voor ieder de naam opgeven.

Vul in het bovenste veld de naam in waaronder je je wilt aanmelden. Dit hoeft niet jouw echte naam te zijn, als het maar de naam is waaronder je jezelf op de bijeenkomst bekend maakt. In de vier velden er onder kun je eventueel vier extra personen opgeven. Als je enkel jezelf aanmeldt, vul dan alleen het bovenste veld in een laat de rest leeg.
De personen die je opgeeft moeten daadwerkelijk de mensen zijn die willen komen; het is voor ons te veel gedoe om allerlei wijzigingen op de avond zelf door te krijgen.

  Name (or alias):
  +1 (optional):
  +2 (optional):
  +3 (optional):
  +4 (optional):

Wat is jouw emailadres?

Vul hier jouw emailadres in. Hierop moeten we kunnen bereiken voor eventuele vragen of organisatorische mededelingen. Controleer het emailadres dus goed. Je krijgt geen bevestiging van ons; als je je hebt aangemeld dan mag je, zonder tegenbericht, komen.

  E-mailadres:

Welk getal staat hier?

visualverificationobjectimage

Dit is een maatregel om spam tegen te gaan. Vul het getal wat hierboven staat hieronder in:

 


Auto-generated 2022-05-22 15:03:15