Creche-bebe.png


Home

Info

Agenda

Aanmelden

Dames

Luiers

Op ’t web

generated.pnggenerated.pnggenerated.pnggenerated.pnggenerated.pnggenerated.pnggenerated.pnggenerated.pnggenerated.pnggenerated.pnggenerated.pnggenerated.png

Crèche Bébé - Luiers


De beste luier...

Mensen zoeken vaak naar de beste luier, met wegwerp luiers denken mensen dan vaak aan pampers en zien die dan als de perfecte, maar men kijkt dan alleen naar het uiterlijk. Er zijn andere criteria waar je een luier op kunt beoordelen. Denk aan dikte, kleur, absorbtie, pasvorm, kraakt de luier als je hem om hebt? Iedereen stelt andere eisen aan deze factoren en daarom bestaat de perfect luier niet. Wel kun je kijken naar wat het meeste gekocht wordt. Voor wegwerp luiers is daar wel een lijst voor op te stellen. Abena, Tena, Molicare, Absorin.

Voor mensen die van vriendelijkere luiers houden, zoals motiefjes er op, of mensen voor wie het dik moet zijn, kan het aantrekkelijker zijn om katoen te nemen. Deze worden gemaakt met verschillende patronen er op en zijn net zo dik te maken als je wilt. Dit door meerdere lagen katoen om te doen. De plastic broekjes die bij katoenen luiers nodig zijn, zijn ook leverbaar met diverse motieven.

Verkrijgbaarheid

De meest gangbare wegwerp luiers zijn te bestellen bij een apotheek. Hou er rekening mee dat mensen bij een apotheek: A getraind zijn in het stellen van vragen als 'Heeft u een recept?' en B ze krijgen wel vaker bestellingen voor luiers dus het is niet bijzonder. Als ze vragen om een recept, kun je altijd zeggen dat het particulier is, of dat je zelf wilt afrekenen. Ook zullen ze voor de bestelling als het niet in voorraad is, graag een naam hebben om als plakker op de bestelling te plakken. Dus verzin een schuilnaam. Je kan ook je eigen naam gebruiken, maar het apothekersnetwerk is onderling verbonden dus een eigen naam is niet aan te bevelen. Voorts heb je het risico om een bekende tegen te komen bij een apotheek in de buurt. Zoek er daarom een die niet in de buurt is. Prijzen liggen zo rond de €1,10

Katoenen luiers, zijn moeilijker verkrijgbaar. Ze zijn duurder, maar gaan wel langer mee. De beste en de meeste katoenen luiers kun je op het internet bestellen. Het is daarbij ook zeer handig om kritisch te kijken naar de prijzen. Er worden waanzinnig hoge prijzen gevraagd voor katoenen luiers. Vergelijken van leveranciers kan dus nuttig zijn. Ook de beste katoenen luier bestaat niet. De vorm en de dikte, maar ook de kleur en het patroon kunnen allemaal criteria zijn.

Links


Laatst gewijzigd: 25 september 2018.