Creche-bebe.png


Home

Info

Agenda

Aanmelden

Dames

Luiers

Op ’t web

generated.pnggenerated.pnggenerated.pnggenerated.pnggenerated.pnggenerated.pnggenerated.pnggenerated.pnggenerated.pnggenerated.pnggenerated.pnggenerated.png

Crèche Bébé - Ladies


Dames zijn altijd in de minderheid geweest in deze hobby. Juist omdat dames al in de minderheid zijn, zie je dat het aantal dat de stap durft te zetten om een naar een bijeenkomst als de Crèche Bébé nog minder is. Bij de Crèche Bébé doen we onze uiterste best om het voor iedereen veilig comfortabel te maken om de drempel zo laag mogelijk te houden. De barmedewerkers zien er op toe dat alle interactie tussen de bezoekers toelaatbaar is voor iedereen en dat de huisregels en de normaal geldende gedragregels in acht worden genomen.
Dankzij de sociale media op het internet merken we dat steeds meer mensen het bestaan van Crèche Bébé leren kennen. Hier zit, blijkt, ook een groot aantal meiden bij. Ons beleid is er op gericht om een sfeer te creëren waarin vrouwen zich ook op hun gemak voelen. Dankzij zowel de sociale media als ons beleid zien we een toename in het aantal dames de weg naar de Crèche Bébé (en andere bijeenkomsten) weet te vinden.

Bij Crèche Bébé hebben we een aantal meiden die tot de vaste bezoeksters gerekend mogen worden, en ieder jaar zien we ook weer nieuwe gezichten langskomen. Sommige komen daarna vaker langs, andere zien we daarna op bij andere clubs. Een ding weten ze na een bezoek wel allemaal: een bezoek aan Crèche Bébé is eigenlijk heel gezellig. Echt een avondje ontspanning en eruit zijn in een omgeving waar je gewoon jezelf kan zijn.

Bij Crèche Bébé moet eigenlijk niets, dus als je eerst rustig wilt komen kijken of het iets is voor je, dan ben je welkom om dat te doen.


Laatst gewijzigd: 25 oktober 2015.