Creche-bebe.png


Home

Info

Agenda

Aanmelden

Dames

Luiers

Op ’t web

generated.pnggenerated.pnggenerated.pnggenerated.pnggenerated.pnggenerated.pnggenerated.pnggenerated.pnggenerated.pnggenerated.pnggenerated.png

Crèche Bébé - Info


Over Crèche Bébé

Crèche Bébé is de langstlopende luierclub van Nederland in Den Haag. Wij zijn een groep van de NVSH afdeling en hebben daar iedere derde zaterdaggavond van de maand onze club avond.

Wanneer: iedere derde zaterdag van de maand
Hoe laat: 19:30 - 01:30 uur
Locatie: Club Ron/Paradise Club, Thomsonlaan 107-A, 2565HZ Den Haag
Prijs: €15 (incl. 2 drankjes) LET OP: alleen contant betalen is mogelijk

Voor wie is Crèche Bébé?

Een crèche avond is er voor iedereen die graag luiers draagt. We willen dan ook voor iedereen wat bieden. Een speel omgeving mensen die graag hun kindertijd opnieuw willen beleven, of een goed gesprek voor de mensen die graag luiers dragen maar geen andere behoeften erbij hebben. We bieden de mogelijkheid om te spelen, maar we hebben geen animatieteam om te verschonen. Een partner is natuurlijk altijd welkom.

Wat kun je verwachten?

Een avond bij Crèche Bébé kunt u het best vergelijken met het bezoek aan een clubhuis. Als u binnenkomt wordt u welkom geheten door de organisatoren die ook de bar (kunnen) bedienen. Dit zijn luierliefhebbers net als u en zullen alles doen om het u naar uw zin te maken.

Vervolgens hangt u uw jas op en gaat u zitten. Neem eerst een kopje koffie of thee en gaandeweg raakt u in gesprek met de mensen om u heen. Sommige mensen dragen hun normale dagelijkse kleding, andere dragen babykleertjes, maar niemand zal u raar aankijken als u zich niet wilt omkleden. Dit hoeft namelijk helemaal niet. Zelfs het dragen van een luier is niet verplicht. U moet namelijk zelf beslissen of u dit wel of niet wilt doen, vooral een eerste keer is natuurlijk toch wel eng. Mensen in hun waarde laten is een van de uitgangspunten van Crèche Bébé. Toch laten wij geen potte(n)kijkers toe. Wij willen een veilige omgeving bieden waarin iedereen zichzelf kan zijn zonder dat er gluurders aanwezig zijn. Mensen die dus geen afiniteit met luiers hebben laten we niet binnen. Mensen die zich niet gedragen wijzen we de deur, desnoods met drang. Veiligheid is ook een van de dingen waar Crèche Bébé voor staat.

Crèche Bébé is een club waar zowel mannen als vrouwen komen, er komen homo's, hetero's en bisexuelen, trangenders en travestieten. We zijn dus een club die openstaat voor iedereen. Er zijn luiers aanwezig tegen een kleine vergoeding, en (op aanvraag) kun je gebruik maken van een douche. Er is een DVD speler voor als iemand een DVD mee wil nemen en prive ruimte voor verschoning of geknuffel. Alhoewel we een onderdeel van de NVSH zijn, draait het op een Crèche Bébé-avond NIET om seks. Wij bieden een ruimte waar iedereen zichzelf kan zijn en zich kan ontplooien. Als iemand wil spelen, dan kan dat op de daarvoor ingerichte ruime speelhoek. Als iemand zijn/haar partner meeneemt kan iemand een spel spelen, maar alles gebeurt op basis van wederzijds respect en niets moet maar alles mag. Op een avond praten mensen over luiers, waar je ze het beste kan halen, welke plasticbroekjes het beste zijn maar ook over het weer, de vakantie van verleden jaar. Alles kan en mag. Vrijheid alom.

Moet ik me aanmelden?

Ja, aanbmelden voor de Crèche Bébé is verplicht. Maar sinds Crèche Bébé in november is verhuisd naar een nieuwe, grotere locatie is er geen loting meer. Als je je hebt aangemeld dan ben je dus, zonder tegenbericht, welkom.

Je kunt je voor de eerstvolgende bijeenkomst aanmelden via de aanmeldpagina. Dit kan tot 48 uur voor aanvang van de Crèche Bébé


Laatst gewijzigd: 27 oktober 2019.