Creche-bebe.png


Home

Info

Nieuwtjes

Agenda

Locatie

Aanmelden

Ladies

Luiers

Op ’t web

NVSH


Verhuizing
generated.pnggenerated.pnggenerated.pnggenerated.pnggenerated.pnggenerated.pnggenerated.pnggenerated.pnggenerated.pnggenerated.pnggenerated.pnggenerated.png

Crèche Bébé - Info


Over Crèche Bébé

Crèche Bébé is de langstlopende luierclub van Nederland in Den Haag. Wij zijn een groep van de NVSH afdeling en hebben daar iedere vierde vrijdagavond van de maand onze club avond.

Voor wie is Crèche Bébé?

Een crèche avond is er voor iedereen die graag luiers draagt. We willen dan ook voor iedereen wat bieden. Een speel omgeving mensen die graag hun kindertijd opnieuw willen beleven, of een goed gesprek voor de mensen die graag luiers dragen maar geen andere behoeften erbij hebben. We bieden de mogelijkheid om te spelen, maar we hebben geen animatieteam om te verschonen. Een partner is natuurlijk altijd welkom.

Wat kun je verwachten?

Een avond bij Crèche Bébé kunt u het best vergelijken met het bezoek aan een clubhuis. Als u binnenkomt wordt u welkom geheten door de organisatoren die tevens de bardienst hebben. Dit zijn luierliefhebbers net als u en zij zullen alles doen om het u naar uw zin te maken.

Vervolgens hangt u uw jas op en gaat u zitten. Het eerste kopje koffie is van het huis, en gaande weg raakt u in gesprek met de mensen om u heen. Sommige mensen dragen hun normale dagelijkse kleding, andere dragen babykleertjes, maar niemand zal u raar aankijken als u zich niet wilt omkleden. Dit hoeft namelijk helemaal niet. Zelfs het dragen van een luier is niet verplicht. U moet namelijk zelf beslissen of u dit wel of niet wilt doen, vooral een eerste keer is natuurlijk toch wel eng. Mensen in hun waarde laten is een van de uitgangspunten van Crèche Bébé. Toch laten wij geen potte(n)kijkers toe. Wij willen een veilige omgeving bieden waarin iedereen zichzelf kan zijn zonder dat er gluurders aanwezig zijn. Mensen die dus geen afiniteit met luiers hebben laten we niet binnen. Mensen die zich niet gedragen wijzen we de deur, desnoods met drang. Veiligheid is ook een van de dingen waar Crèche Bébé voor staat.

Crèche Bébé is een club waar zowel mannen als vrouwen komen, er komen homo's, hetero's en bisexuelen. We zijn dus een club die openstaat voor iedereen. Er zijn luiers aanwezig tegen een kleine vergoeding, er is een douche, een video voor als iemand een band mee wil nemen en prive ruimte voor verschoning of geknuffel. Alhoewel we een onderdeel van de NVSH zijn, draait het op een club avond NIET om seks. Wij bieden een ruimte waar iedereen zichzelf kan zijn en zich kan ontplooien. Als iemand wil spelen, dan zijn er matten, beren en een bedje. Als iemand zijn/haar partner meeneemt kan iemand een spel spelen, maar alles gebeurt op basis van wederzijds respect en niets moet maar alles mag. Op een avond praten mensen over luiers, waar je ze het beste kan halen, welke plasticbroekjes het beste zijn maar ook over het weer, de vakantie van verleden jaar. Alles kan en mag. Vrijheid alom.

Moet ik me aanmelden?

In verband met de beperkte ruimte in het pand en de grote aantallen geïnteresseerden moeten we jammer genoeg een aanmeldsysteem hanteren

Je kunt je voor de eerstvolgende bijeenkomst aanmelden via de aanmeldpagina. 2 weken voor de bijeenkomst worden de bevestigingsmails verstuurd. Als je binnen twee weken voor de bijeenkomst aanmeldt, kun je alleen komen als er nog plek is.

Let op! Je kunt je alleen maar individueel aanmelden; voor iedereen die wil komen, moet er dus één aanmelding zijn verstuurd.


Laatst gewijzigd op 16 april 2017