Creche-bebe.png


Home

Info

Agenda

Aanmelden

Dames

Luiers

Op ’t web

generated.pnggenerated.pnggenerated.pnggenerated.pnggenerated.pnggenerated.pnggenerated.pnggenerated.pnggenerated.pnggenerated.pnggenerated.pnggenerated.png

Crèche Bébé - Verhuizing


De Crèche Bébé gaat verhuizen!!

Wanneer gaat de Crèche Bébé verhuizen ?

De Crèche Bébé gaat verhuizen met ingang van november 2018


Waar naar toe gaat de Crèche Bébé verhuizen?

  Paradise Club
  Thomsonlaan 107-A
  2565HZ  Den Haag


Naar welke dag gaat de Crèche Bébé verhuizen?

Crèche Bébé zal vanaf November ook verhuizen naar de 3e zaterdag van de maand

Agenda
  17 november 2018
  15 december 2018
  19 januari 2019
  16 februari 2019
  enzovoort


Wat zijn de voordelen?

De loting voor de aanmelding komt te vervallen. Als je wilt komen, meld je het op de site en ben je automatisch welkom. Wel melden dat je komt, anders zou je bezoek bij de voordeur kunnen eindigen. Dit kan tot 48 uur van te voren, want tot die tijd weten we zeker dat we jouw mail nog kunnen verwerken. Door de grootte van de nieuwe locatie zal er (voorlopig) geen limiet meer zijn op het aantal bezoekers. Wij worden gesponsord door de NVSH/Afdeling Den Haag en daardoor blijft alles redelijk betaalbaar. Door deze subsidie zal de toegangsprijs €10,- per persoon bedragen. Er geldt een minimum consumptie van twee drankjes die €2,50 per stuk kosten. Dus minimaal zijn de kosten €15,- per persoon. Wat blijft zijn de gratis hapjes die worden geserveerd. We krijgen behalve een grotere ruimte een grotere douche, een grotere bar en dito zitplaatsen. Ook de rookruimte is groter en binnen.


Wat zijn de nadelen?

De prijzen voor de drankjes zullen iets hoger uitvallen, standaard €2,50 per drankje met een minimale drankafname van €5,-. Ook water valt onder drankafname.
Het meenemen van eigen drank en etenswaren is niet toegestaan (koekjes of andere lekkers voor bij de koffie uitgezonderd).
De speelruimte waar de matrassen liggen, zal iets kleiner worden dan je gewend bent.


Verdere mededelingen

We krijgen een vaste openings- en eindtijd van 19:30 t/m 01:30 uur.
Het parkeren is hetzelfde als op de oude locatie, net als het openbaar vervoer, wat ook goed te doen is (zie 9292 OV).
De Crèche Bébé blijft onderdeel van de NVSH Den Haag, maar na deze verhuizing zal de NVSH afdeling Den Haag niet langer enige aansprakelijkheid aanvaarden voor calamiteiten en/of ongevallen. Zij verwijzen daarvoor door naar Paradise Club.
Wij weten en realiseren ons dat wij niet iedereen tevreden kunnen stellen. Daarvoor ons oprechte excuses, echter zien wij meer voordelen dan nadelen. Wat voor ons zeer telt is dat we onze avond kunnen voortzetten en wij hopen dat de goede sfeer die altijd bij ons heerste, ook op de nieuwe locatie weer bereikt kan worden.


De stuurgroep Crèche Bébé: Ivo, Manfred, Rowin en Ferry.
Laatst gewijzigd op 23 september 2018